Thursday, May 17, 2012

lamanya tak update.. kat setahun lebih.. nanti upload gambar2 dalam 1 tahun setengah tu dengan cerita2 sepanjang tempoh tu.. abah adam mencuba nasib beralih ke bidang ikan dengan berhijrah ke kl.. berniaga ikan kat putrajaya.. hmm... dengar memang macam best ja, tapi adam kat sana lagi best tinggal ngan atuk, opah, umie, acik, ngan acu.. dalam masa tu abah meniaga ikan dari selayang ke putrajaya.. kesian kat abah keluar 2-3 pagi balik malam, kuar balik kul 3  pagi, balik malam, macam tu la abah dalam masa 1 1/2 tahun tu.. adam dah ada adik adik plak kena pi hospital seminggu sekali, kesian mama, urus aku ngan adik.. mama plak sambung belajar kat upm.. erm.. cerita apa lagi arr.. erm.. nanti la banyak lagi, nanti adam cerita lagi dengan gambar yang akan diupload.. tunggu.....

Tuesday, October 19, 2010

birthday kat KL..







Dah 2 Tahun..




video

Birthday..

Masa birthday Adam, Abah bawa Mama, Adam, Syifa pi Makan McD..




Adam dah jadi ABANG..

Lama Adam tak update blog ni, mama abah sibuk ngan adik Syifa.. Alhamdulillah 26/07/10 adam dah jadi abang Adam.. Time mama kat spital adam kat kl ngan atuk, adik kena tahan kat wad lama, abah ari2 ulang alik hospital, sebulan lamanya adam di kl, rindu gila kat abah, mama..






Tuesday, July 6, 2010

Monday, April 19, 2010

Lama tak update

lama dah Adam tak update blog Adam. Skarang Adam dah duk luar. Adam skarang dah pandai mcm2 dah. terhibur hati mama ngan Adam.. Bln 5 ni Adam nak g jln2...tunggu Adam update blog nnti ye..