Tuesday, October 19, 2010

birthday kat KL..







Dah 2 Tahun..




video

Birthday..

Masa birthday Adam, Abah bawa Mama, Adam, Syifa pi Makan McD..




Adam dah jadi ABANG..

Lama Adam tak update blog ni, mama abah sibuk ngan adik Syifa.. Alhamdulillah 26/07/10 adam dah jadi abang Adam.. Time mama kat spital adam kat kl ngan atuk, adik kena tahan kat wad lama, abah ari2 ulang alik hospital, sebulan lamanya adam di kl, rindu gila kat abah, mama..






Tuesday, July 6, 2010

Monday, April 19, 2010

Lama tak update

lama dah Adam tak update blog Adam. Skarang Adam dah duk luar. Adam skarang dah pandai mcm2 dah. terhibur hati mama ngan Adam.. Bln 5 ni Adam nak g jln2...tunggu Adam update blog nnti ye..